Party Center IV | Услуги
40568
page,page-id-40568,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Цялостно планиране

Парти център ИВ може да  поеме цялостната организацията на Вашето събитие до най-малкия детайл, превръщайки празничния, или сватбен ден в наистина различно събитие, с Вашата визия и всичките Ви идеи за цвят, тема и стил.

Ще помогнем да намерите най-доброто място, да управлявате бюджета си оптимално и да се уверете, че всичко върви по план. Опитът, който сме натрупали, гарантира, че ще Ви спестим пари, време и енергия, оставяйки Ви спокойни и сигурни, че всичко ще бъде наред, за да се насладите напълно на празника.

Сподели с Парти център ИВ

Планирането на сватбата или празнично събитие е много забавно и Вие разполагате с „цялото време на света“. Сами сте организирали всичко, от което се нуждаете….но дали в последните дни не се нуждаете от  професионална фина настройка, за да се уверите, че всичко върви гладко, може да бъдете спокойни и да си гарантирате, че за Вас остава само празника. Ние можем да осигурим тази  фина настройка на вашата сватба или празник. Ще разгледаме Вашите планове и ще Ви помогнем всичко да върви гладко и по план.

1-7
PTNY4227

Декорация от ИВ

Тази услуга е идеална за тези, които предпочитат да се справят с организацията на сватбата или  празника си сами, но изискват експертна помощ в декорацията на  самия ден. С над десет годишния си опит в празничния бизнес ще Ви изслушаме, ще разгледаме Вашите идеи, ще Ви направим предложение за декорацията, съобразено с последните тенденции и, разбира се, не на последно място, с Вашия бюджет.